jueves, 6 de junio de 2013

EL VÍDEO: PALLARESAMENT



Clara Barbal i Clara Rosell, són les responsables d'una iniciativa en forma de videoclip que s'estrena aquesta mitjanit al bar musical Lo Quiosc, situat a la carretera de Tremp a La Pobla de Segur. Es tracta d'un vídeo que pretén reivindicar el potencial i l'atractiu del Pallars, no només portes enfora, sinó també perquè els propis pallaresos prenguin consciència de la riquesa del seu territori, sovint infravalorada.

El curt es va gravar durant l'estiu passat en indrets representatius del Jussà, com el llac de Sant Antoni, el roc de Pessonada o el mateix bar musical Lo Quiosc. En el rodatge hi van participar quatre actors no professionals, que adopten el paper de personatges principals, a més dels extres.

Les impulsores de la iniciativa asseguren que l'han realitzat sense cap altra finalitat que passar-ho bé i demostrar tot allò que es pot arribar a fer durant l'estiu al Pallars. 

“Els pallaresos ens hem de creure que estem en un indret privilegiat, que val la pena” assegura Clara Barbal. Afegeix que no s'ha perseguit cap finalitat comercial i que el curt ha estat gravat íntegrament amb una sola càmera.
En l'acte d'avui es podrà visualitzar 'Pallaresament' per primer cop i diumenge es farà el llançament a través de les xarxes socials. També disponible, a partir de demà, a Pallars Digital.

Gran iniciativa!!!   (I gran nostàlgia d'un pallarès en concret...)

No hay comentarios: